Vi bygger skoler til børn, der ikke har én.

Foreningen arbejder for at forbedre vilkårene for børn i flygtningelejre – med særligt fokus på at etablere skoler og sikre undervisning til børnene. Derudover har vi til formål at yde børn og unge støtte til en værdig tilværelse og give dem tro på fremtiden.

For yderligere information om projektet, kontakt venligst:
maren@5skoler.nu

Bestyrelse

Maren Elise Skjerlie Gilling
Projektleder og founder

Maren er uddannet skolelærer og har gennem de sidste år rejst til den syriske grænse i forbindelse med forskellige projekter og medieproduktioner. Hendes store drøm er at give de syriske børn et tilbud om skolegang og uddannelse.

maren@5skoler.nu

Lars Bo Kirk
Leder og founder

Lars Bo Kirk er direktør i kommunikationsfirmaet Friday og medstifter af foreningen 5skoler. Lars Bo er visionær og ambitiøs – og bruger sine kvalifikationer fra det private erhvervsliv til at bygge skoler for de syriske børn ved grænsen.

larsbo@5skoler.nu

Lars Schmidt
Fotograf og founder

Lars har været selvstændig fotograf gennem de sidste 25 år. Siden 2017 har han jævnligt rejst til den syriske grænse for at dokumentere de syriske børn liv. Lars havde brug for at gøre noget, for at ændre de syriske børns liv og levevilkår.

larsole@5skoler.nu

Klik her for at læse vores vedtægter

Læs vedtægter (pdf)

Konto Information

• Konto: Foreningen 5 Skoler

• Foreningskonto: 84011070962

• IBAN kontonummer: DK6384010001070962

• SWIFT-adresse/BIC: MEKUDK21

This is how we work

Our goal is to help children in areas of war, conflict and disaster. We build life-education-centers for children in these areas, to help children live more dignified lives and to strengthen the children, so they can rebuild their own and their family’s lives. And we do this through education.

We are always in collaboration with local NGO’s and the local authorities. We work under a license and our goal is to strengthen and educate children and help them enter the educational system in the country where they reside. The local co-operation is very important to us, and we do our very best to make sure that the local partners we work with, always work according to local laws and licenses.

Every step of the way, complete transparency is extremely important to us.